Naar boven
 
085 070 4777

Wandelen door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

Heerlijk wandelen in Utrecht

Bij vakantiepark Bonte Vlucht ben je op vakantie in een prachtige omgeving. Ontdek de natuurlijke bezienswaardigheden die Utrecht te bieden heeft. Utrecht kent vele schitterende en afwisselende wandelroutes. Deze wandelroutes zijn zeer gevarieerd. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken. Met een leuke wandelroute kan je op je gemak de Utrechtse Heuvelrug ontdekken. Geniet van de variatie die u tegenkomt tijdens een boswandeling. Heide, vennen, stuifzanden, bossen en graslanden. Dit en verschillende diersoorten kom je tegen in het prachtige Utrecht.

Wandelroutes

Het vakantiepark is omringd door verschillende bossen die een tal van wandelroutes biedt.
Bonte Vlucht biedt haar gasten een breed aanbod van verschillende wandelroutes. Bij de receptie kunnen mensen terecht voor informatie, routes en tips. De werknemers hebben deze routes ook zelf gelopen, ze weten dus waar u naar opzoek bent. Ook is er de mogelijkheid om vanaf het park verschillende routes te bewandelen.

Kaapse bossen

De Kaapse bossen zijn op verschillende manieren te betreden. Vanaf het park kun je zo de Kaapse bossen bewandelen. Je kunt hier verschillende wandelroutes volgen, die je de mooiste plekken van het bos laten zien. In het bos kom je bezienswaardigheden tegen, zoals de Stenen Tafel en de Doornsche Kei. Tevens kan je vanaf de uitkijktoren genieten van een schitterend uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug.