Naar boven
 
085 070 4777

Genieten van vakantiepark Bonte Vlucht met onze Last Minute aanbiedingen

Type B Comfort 5 persoons
  • vanaf 
  • € 248
  • per week
2-4 persoons appartement
  • vanaf 
  • € 204
  • per week
4 persoons appartement
  • vanaf 
  • € 224
  • per week

Last Minute naar Bonte Vlucht

Boek en ga op vakantie! Met een Last Minute geniet je van alles wat Bonte Vlucht te bieden heeft, maar dan extra voordelig. Een Last Minute boeking scheelt flink in de portemonnee. Dat is ideaal, op die manier houd je extra geld over om andere leuke dingen te doen. Je kunt leuke attractieparken bezoeken en lekker uit eten gaan met de hele familie. Ook in het hoogseizoen kun je profiteren van een Last Minute.

Genieten op vakantiepark Bonte Vlucht

Met een Last Minute reservering ga je extra voordelig en snel op vakantie in Utrecht. Eén van de voordelen van een Last Minute is dat je niet lang hoeft te wachten om Bonte Vlucht en haar prachtige omgeving te verkennen. Op het leuke vakantiepark is er van alles te doen, voor jong en oud. Je kunt heerlijk zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad en voor de kinderen is er een dagelijks kindertheater met leuke muziek. Met de activiteiten en faciliteiten van Bonte Vlucht is er geen verveling mogelijk. Elke dag is het optimaal genieten van de thema’s, familieshows en kinderactiviteiten. Bovendien is het park centraal gelegen met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden om de hoek.

Het park en de omgeving

Bonte Vlucht is gelegen in Doorn, een gezellig dorpje op de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf het park zijn verschillende mooie plaatsen en leuke activiteiten gemakkelijk te bereiken. Door de Last Minute korting heb je geld over om leuke attracties te bezoeken en de omgeving te verkennen. Bezoek leuke attracties zoals Het luchtvaartmuseum, Ouwehands Dierenpark en de Utrechtse Domtoren. Maak een leuke stedentrip naar Amersfoort of Zeist. De cultuurstad Utrecht mag ook absoluut niet ontbreken tijdens een last Minute vakantie op Bonte Vlucht. In alle rust kan je de prachtige omgeving van het Nationaal Park verkennen. Je kan hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Activiteiten voor jong en oud

Tijdens een Last Minute vakantie op Bonte Vlucht is jong en oud tevreden met de diverse activiteiten en faciliteiten. Er is altijd genoeg te doen. Het park beschikt over een verwarmd openluchtzwembad, “all weather” tennisbaan, jeu de boules baan en een sportveld voor de actieve vakantiegangers. Er is een grote zonneweide waar je heerlijk kunt zonnen. Het restaurant, cafetaria en de kantine bevinden zich vlak bij het zwembad. Dagelijks kan je genieten van een uitgebreid aanbod van hapjes en drankjes. ‘s Avonds worden er hier leuke activiteiten georganiseerd zoals kaarten en bingo. Bij het zwembad is ook een apart peuterbadje met een glijbaan te vinden. Voor vakantiegangers die de provincie Utrecht willen verkennen is er fietsverhuur mogelijk.

Vakantiepret voor de kinderen

Vakantiepark Bonte Vlucht heeft genoeg te bieden voor kinderen. Ook tijdens Last Minute vakanties is er voor de kinderen genoeg te doen. In de kinderclub kunnen ze knutselen. Met een leuk animatieprogramma zijn er dagelijks geweldige activiteiten zoals het swingende kindertheater, speurtochten en sporttoernooien. In de speeltuin staan sproeiers en leuke speelattributen.