Naar boven
 
085 070 4777

Investeren in een eigen recreatiewoning, op vakantie wanneer jij dat wilt

 

Ron Kleiboer 0343 47 32 32 | 06 53 16 34 49

Een eigen vakantiehuis op vakantiepark Bonte Vlucht

Wie wil dat nou niet, een eigen vakantiehuis in Utrecht op de prachtige Utrechtse heuvelrug? Dit klinkt misschien als iets dat alleen voor sommige mensen is weggelegd, toch is dat niet zo. Bonte Vlucht biedt vakantieverblijven aan in alle soorten en maten, voor een voordelige prijs. Als je een chalet of stacaravan op het park koopt in plaats van huurt zitten daar ontzettend veel voordelen aan. Neem een kijkje in het aanbod voor jouw ideale vakantiehuis of laat een vakantiehuis bouwen naar eigen inzicht.

De voordelen van je eigen vakantiehuis

Wanneer je een vakantiewoning in het bezit hebt kun je elk jaar recreëren op het leuke familiepark, Bonte Vlucht. Je keert telkens terug naar een vertrouwde omgeving om optimaal te genieten van de vakantie. Het is als het ware een tweede huis. Is het niet ideaal dat je tijdens de vakantie gewoon lekker tussen je eigen spullen zit? Daarbij is het altijd leuk om tijdens de vakantie bekende gezichten tegen te komen. Met een vaste verblijfplaats bouw je vaak een vaste kennissenkring op. Natuurlijk kun je met een eigen vakantiehuis nog meer genieten van de faciliteiten die Bonte Vlucht te bieden heeft. Je kunt recreëren wanneer je maar wilt want Bonte Vlucht is het hele jaar geopend. Ook als je er even een weekendje tussenuit wil is het een kwestie van inpakken en gaan. Je kunt zonder boekingen of afwachten terecht. Je bent nooit meer afhankelijk van beschikbaarheid. Er is ook de mogelijkheid om je vakantiewoning te verhuren in de periodes dat je er zelf geen gebruik van maakt. Dit kan zorgen voor leuke extra inkomsten en kan je een stukje van je investering terugverdienen. Voor meer vragen over het verhuren van je vakantiehuis kan je terecht bij de receptie.

Bekijk het brede aanbod. Naast de diverse bungalows, stacaravans en chalets zijn er ook lege kavels te koop. Het is mogelijk om op deze kavels een houten of stenen woning te bouwen, in overleg met de eigenaar van de grond. Wacht niet langer en ervaar het gemak van een eigen vakantiehuis op vakantiepark Bonte Vlucht.