Naar boven
 
085 070 4777

Kamperen op de Bonte Vlucht, puur genieten in de natuur

Camperplaats Vakantiepark Bonte Vlucht

Camperplaats - personen

Meer informatie

Boek nu
Kampeerplaats Vakantiepark Bonte Vlucht

Kampeerplaats - personen

Meer informatie

Boek nu

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen tussen 100 en 200m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht.

Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitairgebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 8 volt aansluiting voor je elektrische apparaten. Jullie zullen genieten met z’n allen. De kinderen maken niet alleen snel nieuwe vrienden maar er zijn ook verschillende speeltoestellen op de velden en rondom het zwembad is een speeltuin. Het grote buitenbad is verwarmd en heeft een kinderbad voor de allerkleinsten. Op de tennisbaan kan je een balletje slaan. Achter het park loop je zo de bossen in voor een avondwandeling of een fikse dagtocht.

Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, waanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken. Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.