Naar boven
 
085 070 4777

Vakantiepark Bonte Vlucht, comfortabel en veelzijdig genieten in de natuur

Faciliteiten
Plattegrond
Fotogalerij
Faciliteiten
Wat wij u te bieden hebben:
 • Activiteiten
  Wilt u gegarandeerd zeker zijn van professioneel en fantastisch recreatiewerk? Elke dag geweldige activiteiten voor de kids, wekelijks thema's en een familieshow, dagelijks kindertheater met swingende dansjes? Kom dan naar Vakantiepark Bonte Vlucht!
 • Zwembad
  Op en rondom het terrein zijn zo veel leuke dingen te doen, dat niemand zich hoeft te vervelen. Tijdens de zomermaanden kunt u gebruik maken van ons openlucht zwembad. Het water is verwarmd tot ongeveer 25 graden. De peuters kunnen zich prima vermaken in het peuterbadje met glijbaantje en sproeiers en in de speeltuin.
  Ook kunt u lekker lui liggen op de zonnebedden rondom het zwembad, of op de zonneweide waar u ook uitzicht heeft op het zwembad.
 • Restaurant
  Bij het zwembad bevindt zich ook ons restaurant. Voor de actievelingen is er een “all weather” tennisbaan, jeu de boulesbaan en sportveld. Fietshuur is uiteraard ook mogelijk.
Plattegrond
De Bonte Vlucht Plattegrond
Download

Faciliteiten op vakantiepark Bonte Vlucht

Bij vakantiepark Bonte Vlucht ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Met de faciliteiten die het park te bieden heeft ben je voorzien van plezier, comfort en relaxatie. Op en rondom het terrein zijn er veel leuke dingen te doen, niemand hoeft zicht te vervelen. Voor de actieve vakantiegangers heeft het park een “all weather” tennisbaan, jeu de boulesbaan en sportveld. Elke dag zijn er leuke activiteiten te doen. Je kunt genieten aan het zwembad en heerlijk eten in de Cafetaria en het restaurant.

Het zwembad

Tijdens de zomermaanden kan er gebruik gemaakt worden van het verwarmde openlucht zwembad. Het water is verwarmd tot ongeveer 25 graden. De peuters hebben veel waterpret in het peuterbadje met glijbaantje en in de speeltuin waar sproeiers staan. Je kunt heerlijk ontspannen en bijkleuren op de zonnebedden rondom het zwembad. Ook op de zonneweide kan je heerlijk zonnen en is er genoeg ruimte om sportactiviteiten uit te voeren.

Het hoofdgebouw

In het hoofdgebouw bevinden zich de cafetaria en het restaurant, waar je heerlijk kan eten.
Het gezellige restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. De gehele dag kunnen er lekker hapjes en drankjes van de menukaart besteld worden. Ook kan je er terecht voor een gezellige avond. Er worden vaak afwisselende activiteiten georganiseerd zoals bingo en leuke kaartspellen. In en rondom het hoofdgebouw kan je gebruik maken van WIFI. Voor de verbindingscode kan je terecht bij de receptie. Ook voor leuke wandelroutes op en om het park kan je bij de receptie terecht.